This conversion was part of a larger development scheme, in a north Suffolk village. The property was originally a chalet bungalow, with some accommodation in the roof. The scheme was to redevelop the dilapidated property that had been unoccupied for a number of years. The included the full conversion of the roof space to create 3 bedrooms, with an en-suite and bathroom. The downstairs accommodation was reordered, to create a large kitchen/ dining room, with a new conservatory and study and a new flog burning stove and fireplace in an enlarged living room. The property is also fitted with solar thermal panels, an air source heat pump and under floor heating throughout the ground floor, with electric panel heaters on the 1st floor. The property was dry-lined internally and rendered externally with new roof coverings.

This project was part of a further development with a Barn Conversion.