The concept behind this new home, was, space, light and views. The result is an largely open plan house, with large floor to ceiling glass expanses and large single pane windows, flooding the spaces with light and offering 360 degree views of the surrounding countryside and farmland. The house gained planning in the middle of the Norfolk countryside through replacement dwelling policy, replacing a dilapidated bungalow. The new home is a contemporary property, with air source heat pump, heat recovery unit and state of the art lighting and electrical systems.

A contemporary twist on the many Norfolk gables, the aim was to deliver a unique property with clean crisp lines. The material pallette is a simple one comprising of traditional red brick, render and zinc roofing.

Internally an oak and steel feature stair with a floating appearance on an oak clad wall, sits in behind a vertical window running from ground level to roof level. Across the 1st floor there are 4 bedrooms and 3 bathrooms/ en-suites, with the master bedroom benefiting from the double vaulted roof.